Τηλεφωνικές παραγγελίες 2295302600

Αρχική Επικοινωνία Συχνές Ερωτήσεις Εξυπηρέτηση πελατών

ΑρχικήΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣΤρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  • Αντικαταβολή

Εξοφλείστε με μετρητά την παραγγελία σας με την παράδοσή της από τη μεταφορική μας εταιρία στο χώρο σας.

  1. Πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παράδοση των προϊόντων και η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στο 2,00€.
  2. Δωρεάν αντικαταβολή για αγορές προϊόντων άνω των 100,00€.
  3. Δωρεάν αποστολή για αγορές προϊόντων άνω των 49,00€.
  4. H αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499€. Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεχθεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.
  5. Η αντικαταβολή πληρώνετε στον διανομέα κατά την παράδοση - παραλαβή των προϊόντων.
  6. Η πληρωμή με αντικαταβολή παρέχεται μόνο για αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Αν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε στη διεύθυνση αποστολής κατά τις ώρες παράδοσης, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

EUROBANK

IBAN: GR8102604490000190200424431

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0449.19.0200424431

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:Σ/Φ Π. ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ Δ. ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

IBAN: GR8701714240006424142998331

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6424142998331

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ

Κατά την κατάθεση του ποσού, είναι απαραίτητο να δηλώσετε τον αριθμό παραγγελίας που θα σας έχει δοθεί με την ολοκλήρωσή της. Στη συνέχεια, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο τμήμα του λογιστηρίου με fax στο 2295082072 ή με e-mail: info@cleverpharmacy.gr και εμείς, μόλις λάβουμε το αντίγραφο, θα αποστείλουμε άμεσα την παραγγελία σας. Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με e-mail στο info@cleverpharmacy.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

 

  • Πιστωτική Κάρτα

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας και πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα cleverpharmacy.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κτλ. Οι συναλλαγές σας στο secure server του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας, τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Στη φόρμα παραγγελίας μπορείτε να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης). Προτείνουμε, για τη δική σας ασφάλεια, να είστε παρών κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την ταυτότητα και την πιστωτική σας κάρτα. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα 3 άτοκων δόσεων σε παραγγελίες άνω των 100€ και απο όλες τις πιστωτικές κάρτες. Επιπλέον, σας δίνετε η επιλογή αποθήκευσης της πιστωτικής ή της χρεωστικής κάρτας στο ασφαλές σύστημα της τράπεζας για μελλοντική χρήση. Τέλος για λόγους ασφαλείας & εμπιστευτικότητας η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα δεν είναι διαθέσιμη για τις τηλεφωνικές παραγγελίες.

 

  • Πρόσθετες πληροφορίες – Επεξηγήσεις σε σχέση με την πιστωτική κάρτα
  1. Πόσο ασφαλής είναι η διαδικασία πληρωμής με πιστωτική κάρτα;

          Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής.

      2. Τι είναι το πεδίο CVC / CVV που μου ζητείται;

          Το πεδίο CVC / CVV βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας και είναι ένας τριψήφιος αριθμός. Σας ζητείται για επιπλέον ασφάλεια και σας προστατεύει ακόμα περισσότερο μιας και είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να γνωρίζει το πεδίο αυτό. Για να το εισάγετε, γυρίστε και κοιτάξτε το πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Αποτελεί τον τριψήφιο αριθμό που θα δείτε και συνήθως βρίσκεται πάνω δεξιά.

       3. Τι γίνεται αν γίνει κάποιο λάθος κατά την πληρωμή (π.χ. κοπεί η σύνδεση ή πατήσω Cancel κατά τη μεταφορά).

           Ό,τι και να γίνει, η συναλλαγή έχει καταγραφεί από εμάς και δεν πρόκειται να χαθούν τα χρήματά σας (αν βέβαια πάρουμε έγκριση για την κάρτα σας και το ποσό έχει όντως δεσμευθεί). Η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη, ελέγχεται και δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν χρήματα.